Blog

hier vind je onze artikelen

Eerste Artikel

Laura 4 april 2018

Als twee mensen verliefd worden ontstaat er een band die uniek voelt. Je voelt je sterk verbonden en geniet van jullie samenzijn. In de loop van de jaren die daarop volgen, in de verschillende fasen die relaties doormaken, kan die verbinding soms minder voelbaar worden. Soms lukt het erover te praten en elkaar weer te bereiken. Maar soms lijkt dat niet goed te lukken. Omdat je bang bent dat er ruzies ontstaan die het erger te maken. Of omdat je niet meer zeker weet of je partner wel wil praten over wat jou bezighoudt. Of omdat er iets heel pijnlijks is gebeurd in jullie relatie en de keren dat je daarover hebt proberen te praten, het helemaal anders liep dan je had gehoopt. Het kan lijken alsof je een verschillende taal spreekt en je elkaar niet meer kunt begrijpen of bereiken.

Bewezen effectiviteit

EFT relatietherapie is een zeer effectieve en wetenschappelijk goed onderbouwde manier om aan je relatie te werken. Het heeft een hoge slagingskans, meer dan andere vormen van relatietherapie.

EFT richt zich op emoties die er tussen jullie spelen, op het begrijpen van de liefde en jullie verbinding. Door die beter te begrijpen, bouwen jullie aan een veilige basis om zelfs de moeilijkste dingen met elkaar te kunnen bespreken. Nu en in de toekomst.