Korte Snelle behandelingen

EFT Relatie Therapie

Eenmalig advies

Je verkeert met je partner in een crisis in je relatie, maar wat te doen….??

Je twijfelt over wat je te doen staat, of je weet niet of relatietherapie kans van slagen biedt. Wat is de juiste ingang, of welke zijn mogelijke stappen. Mogelijk zijn er complicerende factoren, zoals een persoonlijke crisis, burnout, of familieproblemen. Wij bieden je in die gevallen op korte termijn een gesprek van 2 ½ uur.  Zo nodig overleggen wij binnen ons team over uw dilemma(s). Vanuit onze psychotherapeutische en EFT deskundigheid geven we u een gedegen advies.  

Kosten: 285 euro excl. BTW 

Scheiden of blijven?

Ruim een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Lang niet altijd worden mensen uiteindelijk gelukkiger van een scheiding, zo blijkt uit onderzoek. Als je zelf voor die keuze staat, word je vaak tijdenlang hevig heen en weer geslingerd tussen je eigen emoties, die van je partner en de adviezen van je naasten.

lees meer >

Als er een ander is…

Verliefd op een ander…  het is vaak een enorme schok, voor beide partners. Wat is er mis met onze relatie, dat dit kon gebeuren? Is een affaire het een teken dat we beter uit elkaar kunnen gaan?  Hoewel de volkswijsheid luidt dat er dan iets mis is met je relatie, is dat zeker niet altijd het geval.

lees meer >