Als er een ander is…

Als er een ander is…

Als er een ander is…

Verliefd op een ander…  het is vaak een  enorme schok, voor beide partners. Wat is er mis met onze relatie, dat dit kon gebeuren? Is een affaire het een teken dat we beter uit elkaar kunnen gaan?  Hoewel de volkswijsheid luidt dat er dan iets mis is met je relatie, is dat zeker niet altijd het geval. Ook is uit elkaar gaan meestal niet nodig. Wél brengt de situatie met zich mee dat je je nu vaak onveilig of verward voelt bij je partner. Het ene moment ben je boos, het andere vol begrip, je herkent jezelf en de ander soms amper. Heftige emoties kunnen elkaar afwisselen en het kan voelen als een emotionele achtbaan waar je in bent terecht gekomen.

Iemand die de achtbaan al kent, die weet wat er komt en je kan vertellen wat je nog kunt verwachten en hoe je kunt voorkomen dat de ervaring verder beschadigend wordt voor jullie relatie, kan steun en houvast geven in deze turbulente tijd. Het lijkt misschien onmogelijk, maar uit ervaring weten wij dat het goed mogelijk is dat een relatie zelfs na een verliefdheid of affaire weer een basis kan worden van (emotionele) veiligheid, liefde en vertrouwen. Er is veel expertise in ons centrum aanwezig ten aanzien van het begeleiden van stellen in deze situatie.

Hulp bij het verhelderen

In 3 gesprekken van 1,5 uur kijken we samen met jullie naar het verloop van jullie relatie en waarom er juist nu een ander in het spel is gekomen. We onderzoeken de herstelmogelijkheden en herstelwens van beide partners. Jullie krijgen duidelijke handvatten wat er nodig is om de relatie weer tot een veilige plek te maken. Mochten jullie de wens hebben tot verdere begeleiding, dan kan na deze drie gesprekken gekozen worden voor verdere begeleiding in de vorm van EFT relatietherapie.

 

 

Kosten: 585 euro excl. BTW